Opțiuni Panouri de Control

Beta Marine oferă o gamă de panouri de control pentru a satisface diverse cerințe. Pentru detalii, vă rugăm să descărcați fișierele în format PDF.

Panou de Control ‘ABV’

Panou de Control ABVPanou Standard
Tahometru cu care se monitorizeaza turatia si numarul orelor de functionare, comutator de pornire cu cheie de contact, avand buton de oprire, lumina verde pentru “motor in functiune”, lumini de avertizare de culoare roșie și alarmă sonoră pentru: presiune scazuta de ulei, temperatură ridicata in sistemul de racire al motorului, alte alarme, tensiune scazuta la baterie sau alternator care nu incarca bateria, cablu de interconectare cu lungimea de  3,m cu pini multipli de conectare.

Dimensiuni: 180mm x 140mm
Descarcă planșa de montaj în format PDF

 


Panou de Control ‘ABVW’

Panou de Control ABVWPanou Opțional
Tahometru cu contorizarea turatia de lucru a motorului si numarul orelor de functionare, butoane impermeabile pentru bujiile incandescente, buton de start, buton de oprire, dispozitive optice pentru vizualizarea “motorului in functiune”, lumini de avertizare de culoare roșie și alarmă sonoră pentru: presiune ulei scăzută, temperatură mare a apei din sitemul de racire al motorului, pentru baterie descarcata sau alternator care nu incarca, alte defectiuni, cu cablaj electric complet de interconectare, cu lungimea de 3m, cu pini conectori multipli.

Dimensiuni: 180mm x 140mm
Descarcă planșa de montaj în format PDF

 


Panou de Control ‘A’

Panou de Control APanou Opțional
Comutator cu cheie, apăsați butonul de oprire, lumina verde pentru “putere asupra”, lumini de avertizare de culoare roșie și alarmă sonoră pentru: presiune ulei scăzută, temperatură mare de apă, interne și alternatoare de motoare gratuit; cablu de interconectare 3m cu multiple conector pini.

Dimensiuni: 150mm x 90mm
Descarcă planșa de montaj în format PDF

 


Panou de Control ‘B’

Panou de Control B

Panou Opțional
Tahometru cu care rulează recorder oră, indicatorul de temperatură a apei, keystart comutator, apăsați butonul de oprire, lumina verde pentru “putere asupra”, lumini de avertizare de culoare roșie și alarmă sonoră pentru: presiune ulei scăzută, temperatură mare de apă, interne și alternatoare de motoare gratuit; 3m cablu de interconectare cu multiple conector pini.

Dimensiuni: 210mm x 165mm
Descarcă planșa de montaj în format PDF

 


Panou de Control ‘C’ Deluxe

Panou de Control C DeluxePanou Opțional
Tahometru cu care rulează recorder oră, presiunea uleiului și traductoare de temperatură a apei, voltmetru, keystart comutator, apăsați butonul de oprire, lumina verde pentru “putere asupra”, lumini de avertizare de culoare roșie și alarmă sonoră pentru: presiune ulei scăzută, temperatură mare de apă, interne și alternatoare motor “nici o taxă; cablu de interconectare 3m cu mai multe conector pini.

Dimensiuni: 298mm x 166mm
Descarcă planșa de montaj în format PDF